Bijnett

Tel: 0343-575806
Contact
Collectie

Voor elk wat wils

Ontdek de nieuwe collectie dameskleding van Bijnett

Bent u op zoek naar een mooie jurk voor een speciale gelegenheid? Of gewoon naar een fijne spijkerbroek of een eenvoudig T-shirt? Bij Bijnett kunt u terecht voor zowel mooie basics als originele kledingstukken. In onze nieuwe collectie dameskleding vindt u onder meer de merken Soulmate, Jackie Luxury en Smash. Betaalbare en vrouwelijke merken met zowel rustige als uitgesproken items. Uiteraard wisselen onze collecties per seizoen, maar wij vullen onze collectie ook iedere week aan met nieuwe kleding. U vindt dus altijd de laatste mode in onze winkel!

Bij Bijnett staan gezelligheid en gastvrijheid voorop. Wij hopen dat u zich vrij voelt om lekker rond te neuzen tussen de kleding in onze winkel. Als u dat prettig vindt, zoeken wij graag met u mee. Wij nemen daar altijd de tijd voor en geven u onze eerlijke mening.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Kijk dan eens op onze Facebook-pagina voor de nieuwste items of loop eens binnen bij onze winkel en bekijk onze nieuwe collectie dameskleding met eigen ogen. De koffie staat al klaar!