Bijnett

Tel: 0343-575806
Contact
Accessoires

Mix & match met onze leuke accessoires

Accessoires voor dames kopen bij Bijnett

Behalve dameskleding kunt u bij Bijnett ook leuke accessoires voor dames kopen. Zo vindt u bij ons tassen, sjaals, riemen en sieraden. Hebt u net een mooie jurk bij ons gevonden? Wie weet hebben wij ook een ketting die er mooi bij past! Wilt u een riem bij de broek die u net hebt uitgezocht? Tussen onze riemen vindt u misschien precies de riem die u zoekt. Met een beetje geluk loopt u de winkel uit met een complete outfit en bent u in één keer helemaal klaar.

Bij Bijnett vindt u verder onder andere de horloges van Oozoo. Deze strak ontworpen horloges zijn er zowel in eigentijdse als tijdloze modellen. Ook kunt u bij ons terecht voor exclusieve sieraden gemaakt van zoetwaterparels van het merk Pink Unlimited. De parels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben een barokachtige uitstraling.

Bij Bijnett kunt u de leukste accessoires voor dames kopen! Bent u benieuwd naar onze collectie? Van een aantal sieraden vindt u foto’s op onze Facebook-pagina. Of loop eens binnen bij ons in de winkel om te zien wat wij hebben liggen!