Bijnett

Tel: 0343-575806
Contact
Home

Bijnett: net ff anders!

Gezellige winkel met dameskleding in Wijk bij Duurstede

Welkom Bij(a)nett! Wij zijn een gezellige en sfeervolle winkel in het centrum van Wijk bij Duurstede. U vindt ons in de Peperstraat, een van de oudste straten van dit oude en knusse stadje. In onze winkel kunt u terecht voor de mooiste dameskleding in Wijk bij Duurstede: van basics tot een origineel artikel. Ook vindt u in onze winkel leuke en aparte accessoires, zoals tassen, sjaals, riemen en nog veel meer.

Bij Bijnett vindt u onder meer de merken Soulmate, Jackie Luxury en Smash. Ook verkopen wij horloges van Oozoo en zoetwaterparelsieraden van Pink Unlimited. Iedere week vullen wij onze collectie aan met nieuwe artikelen. Zo sluiten wij aan op de nieuwste trends en vindt u altijd wat nieuws in onze winkel.

Bent u op zoek naar mooie dameskleding in Wijk bij Duurstede? Kom dan eens langs en laat u inspireren en verrassen door ons aanbod. Wij nemen graag de tijd voor u en de koffie staat klaar! Hebt u nog vragen? U kunt ons ook bereiken via telefoon, e-mail of Facebook. Wij helpen u graag verder.

Bijnett
Peperstraat 17
3961 AR Wijk bij Duurstede

T: 0343-575806
E: info@bijnett.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 17.30
Vrijdag: 10.00 – 21.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00